BEJELENTKEZÉS
Felhasználó név

Jelszó

REGISZTRÁCIÓ
 
 

Maros Antikvárium, 1122 Budapest, Maros u. 23. Telefon/Fax: 225 0175

Az oldal tartalma (képeslap, levelezőlap, fénykép, metszet, papírrégiség, egyéb régi tárgy) folyamatos feltöltés alatt áll, tartalma napról-napra bővül. A honlapon szereplő minden tételt egyéni kódszámmal látunk el, mely egyben azonosítóként is működik. Ha valamelyik tétel felkelti érdeklődését és úgy dönt, szeretné megvásárolni azt, akkor a következő lépéseket kell kövesse:

1. A regisztráció gombra kattintva töltse ki az üres mezőket a valóságnak megfelelően. Az érvényes regisztrációt követően a felhasználónév, illetve a jelszó beírása után jogosulttá válik a kosár funkció használatára, melynek segítségével a böngészés során saját tároló rekeszébe "félreteheti" azokat a tételeket, amelyek felkeltik érdeklődését.

2. A kosár tartalma gombra kattintva, a saját kosár menüjébe juthat, ahol megtekintheti és akár töröheti is kosarából a nem kívánt tételeket.

3. A megrendelés gombra kattintva a feltételek megismerése és az elfogadom gombbal történő elfogadása után megrendelése életbe lép.

A kiválasztott tételeket megvásárolhatja személyesen a Maros Antikvárium Maros utcai boltjában, vagy megrendelheti. Ebben az esetben a tételek kiküldése postai úton, utánvéttel történik. Amennyiben megrendelésének összege nem haladja meg az 1500 Ft-ot úgy a kiválasztott tételek átvételére és ellenértékük kiegyenlítésére személyesen nyílik lehetősége.
Vételi szándéka esetén kérem, feltétlenül tüntesse fel a megvásárlandó tételek kódszámát, mert csak ennek ismeretében lehetséges annak azonosítása. A kódszám megnevezésére személyes vásárlása esetén is szükség van.
Postai úton történő vásárlás esetén a postaköltség a vevőt terheli. A megrendelt tételeket a megrendelés dátumától számított hét munkanapon belül postázzuk. Amennyiben eltérő igényei vannak, esetleg külföldről szeretne vásárolni, vagy kérdése merül fel, kérem, hogy e-mailben, telefonon, vagy személyesen jelezze. Mielőtt személyesen látogatna el a Maros Antikváriumba, kérem, hogy telefonon értesítsen várható látogatása idopontjáról.

Üdvözlettel:
Takács Gyula